MENÜ

HelpforYou
A rendszer, ami mindenkinek elérhető!

Extra jogosultság a HelpforYou piackutatásában résztvevők számára.

Kattints a csatlakozom feliratra, majd töltsd ki a kérdőívedet, és azonnal a tiéd az 50 dolláros jogosultság!

Aki ebben neked segít, és aki az 50$-t adja, az a ProDm

 

A HelpforYou hálózatodat most megismertetheted a világ összes üzletkötőjével!

Mit ad a ProDm?


A ProDm egyedülálló üzletkötő és hálózatépítő közvetítő portál. A jól irányított keresések és pontos kínálatok rendszere miatt soha nem látott hatékonysággal működik a te érdekeidnek megfelelően.

Mások 50 dollárt fizetnek azért hogy egyáltalán elindulhassanak, és új belépőket gyűjthessenek a saját hálózatukba. Neked csak egy közvélemény kutató ívet kell beküldened, mert HelpforYou Piackutató Űrlapját már kitöltötted, és így már kerestél is

50 dollárt.

Ne hagyd másnak ez a 11.000 Forintot!

Fontos!

Ez az extra lehetőség, csak és kizárólag azoknak elérhető, akik már kitöltötték a HelpforYou Piackutató Űrlapját.

Amikor az első levelet megkapod a rendszertől semmit ne tegyél addig, amíg nem keresed fel a meghívódat. Ő fog segíteni a továbbiakban. Csak így tudsz élni ezzel a páratlan lehetőséggel.

Ha már korábban regisztráltál a ProDm rendszerében, akkor másik e-mail címmel ezt most újra megteheted, vagy bármelyik eddig megkapott hírleveled alján, törölteted a korábbi jogosultságod.

Ha nem tudsz azzal az e-mail címmel a ProDm rendszerébe regisztrálni, mint amit a HelpforYou Piackutatásánál használtál, akkor ezt írd meg mind két e-mail címed megadásával annak, aki ezt az oldalt megmutatta neked, hogy a rendszer követni tudjon.

>> CSATLAKOZOM <<


Ha a saját hálózatodat szeretnéd új tagokkal fellendíteni, itt megteheted. Küldd ki több száz, vagy akár több tízezer profi üzletkötőnek a HelpforYou ajánlatodat. Ahogy neked is vonzó egy számodra, és az ismerőseid számára vadonat új rendszer, ők is ugyanígy lesznek az általad ismert, de a számukra ismeretlen hálózatoddal.

Csatlakoztasd őket a te rendszeredbe!

Szeretnél te lenni az az ember, aki egy mások számára még ismeretlen hálózatban elsőként, valódi elsőként elindulhat? A ProDm-ben ezt is megteheted. Akár a világ másik részéből is ajánlhat neked valaki egy onnan induló rendszert, annak is az alapító tagjai közé való belépéssel.

Figyelj csak, ez nem azt jelenti, hogy benne lehetsz az első 5 millió között, és ez persze csak később derül ki. Itt akár a világon az első öt között is lehetsz!

Szeretnél sokkal többet keresni, mint eddig bármelyik hálózatodban? Itt erre szövetkezett mindenki. De mivel limitáltak a pozíciók, csak azok csatlakozhatnak, akiknek még jut ebből hely. Szeretnél több száz mlm rendszer jutalékaiból, "reklámköltségeiből" részesedni?

Ezt is csak a ProDm-ben teheted meg. Itt a hozzád csatlakozó vásárlási összegének akár a kétszerese is lehet a jutalékod. Egyedülálló rendszer, egyedülálló arányú jutalékkal. Sokan mondanak le a saját részükről, így még sokkal több juthat neked.

A világ számos országában élő üzletkötők várják a számukra újdonságnak, ismeretlen hálózatnak számító rendszeredről a te leveledet. A saját email fiókjába kapja sokszáz vagy akár több ezre üzletkötő a te ajánlatodat a HelpforYou lehetőségéről.

A nekik ismeretlen rendszerben ők lehetnek a környezetükből a legelső csatlakozók, ha te eljuttatod hozzájuk a lehetőséget.

A világon ez az első olyan segítséged, ahol azt is választhatod, hogy nem csak megtanulod az online marketing leghatékonyabb módszereit, hanem azonnal kapsz lehetőséget arra is, hogy számodra ismeretlen, de üzletkötőként régóta a te újdonság számba menő hálózatod üzleti lehetőségét váró emberek százait léptethesd be magadhoz.

Élj a lehetőséggel, hogy új távlatok nyílhassanak meg elötted!

Hírek

 • Csak hogy tudd!
  2012-03-28 18:49:50

  A következő webkonferencia ideje és belépő linkjekonfra.gif

  Jelszó, meghívó nem kell!

  Kattints az

  Időpontra!

  IDŐPONT

   

  Eddig az alábbi országokból küldtek el űrlapot!

  Magyarország 109.gif

  Románia

  Szerbia

  USA

  Izrael

  Brazília

  Ukrajna

  Olaszország

  Németország

  Belgium

  Kanada

  Hollandia

  Nagybrittania

  Csehország

  Tudni szeretnéd mi ez?0030.gif

  3 milliárd EUR vagyont kezelő vállalat áll mögötte!

  Részletek innen!

Weboldal készítés ingyen

Asztali nézet